Met 60% korting Vitadis Slanker Leven Plan bestellen!

Voor iedereen die de nodige kilo's overtollig vet wil verbranden, en de kilo's er niet binnen de korte tijd weer wil zien aankomen heeft Vitadis Health Care Nederland het Slanker Leven Plan geïntroduceerd. De oplettende mensen hebben al opgemerkt dat de titel van deze afslankmethode eindigt op "Plan" en niet op "Dieet".

Dat is ook waar de kracht van het Slanker Leven Plan ligt. Naast een bijzonder effectief dieet waarmee gemiddeld 3 tot 6 kilo vet per week verbranden wordt, coachen ze je online en leren ze je precies hoe jij je streefgewicht kunt vasthouden na de dieetperiode. Zodat je niet binnen de kortste keren alle kilo's er weer aan hebt. Het coachen verloopt geheel automatisch afhankelijk van wanneer jij dat wilt en het jou uitkomt (geen verplichte persoonlijke contactmomenten).

De aandacht en populariteit die het Slanker Leven Plan hiermee heeft gekregen is de laatste tijd ongekend, maar goed dat valt dan ook te verwachten als je ruim 15.000 Nederlanders in 2013 aan hun streefgewicht hebt geholpen en een gemiddeld vetverlies van 3 tot 6 kilo per week zonder hongergevoel weet te realiseren.

Wil jij profiteren van de ruime 60% korting die Vitadis aanbiedt? Klik dan op de knop hieronder.

 

Met ruim 60% korting Vitadis bestellen!

Ervaringen van deelnemers

Marleen

Ik heb al zoveel diëten geprobeerd. Vaak kreeg ik wel resultaat maar dat was nooit blijvend. Nu met het Slanker Leven Plan van Vitadis bezig en ja, het werkt!

De producten van Vitadis in combinatie met sporten werkt geweldig voor mij.

.

De zes maaltijden geven structuur en regelmaat, waardoor je geen hongergevoel krijgt. Dat je ook gewoon een warme avondmaaltijd kunt eten en tegelijkertijd zulke resultaten kunt behalen is verbluffend!

Marleen
Sylvia

Ik ben de tel kwijt geraakt van alles wat ik in het verleden heb geprobeerd. Wat ik ook deed, de kilo's kwamen er altijd weer bij. Wat was ik dan ook aangenaam verrast toen bleek dat de kilo's nu wel wegblijven!

.

Dankzij Vitadis heb ik niet alleen mijn voeding aangepast, maar ook mijn manier van leven positief kunnen bijstellen om die kilo's er definitief af te houden! Ik voel me fantastisch en heb nog nooit zoveel energie gehad!

Sylvia

“Is het Slanker Leven Plan betaalbaar gezien de revolutionaire resultaten?”

Aangezien de succesratio van het Slanker Leven Plan zo hoog ligt, er binnen zeer korte termijn aanzienlijke resultaten geboekt kunnen worden en je naast de voeding ook nog eens coaching/begeleiding krijgt, zul je er wel vanuit gaan dat het Slanker Leven Plan onbetaalbaar is.

Gelukkig is dat niet het geval! Vitadis, stelt haar Slanker Leven Plan namelijk via een zeer select aantal hoog aangeschreven gezondheidswebsites beschikbaar tegen maar liefst 60% korting.  Wij kunnen met trots zeggen dat wij één van die websites zijn die het Slanker Leven Plan tegen 60% korting kunnen aanbieden.

Dit houdt dus in dat jij tegen 60% korting nu eindelijk van die overtollige kilo's af kunt komen via het  Slanker Leven Plan! Klik hiervoor op de onderstaande knop of op één van de pakketten. Succes!!

 

Ontdek het Slanker Leven Plan (60% KORTING)

1 Comment

  • Jacqueline

    Reply Reply March 13, 2014

    Het Fase 1 pakket heeft voor mij eindelijk de doorbraak betekent in mijn overgewicht. Het scheelde niet veel of ik had de hoop om van die overtollige kilo’s af te komen bijna opgegeven. Super!

* Denotes Required Field